Black Heart

hästar hästar och påsk

jag vet inte riktigt vad jag ska säga och vart jag ska börja men bered er på ett riktigt hästigt inlägg. - för en gångs skull. 
 
Skoldagen kunde helt ärligt inte bli bättre! Jag kommer somna med ett stort leede på läpparna, can't say the reason tyvärr. mihihi

Efter skolan tog jag moppen till stallet för o rida lektion på Sören, han va la pigg och fin.. Typ 3:e gången som han galopperades på banan - i rätt galopp. Vilket är jääätttebra! Så stolt över lilla plutten. Men oj va jobbigt det var att driva i traven, känns som att jag kanske måste träna upp konditionen lite. Hähä jag är inte van att "jobba" så mycket, men det ska det bli ändring på! Efter att jag hade borstat av isbjörnen kikade jag in hos Lexus som stod inne för att han skulle få spruta av veterinären. Borstade igenom honom också och kratsade hans små hovar innan jag tog in Rosette. Min fina kom galopperandes när jag ropade :')) måste nog vara nåt av de bästa som kan hända. Tog bort all intorkad lera och kliade henne lite innan det var dags att hoppa på moppen och köra hem igen. Nu är jag nyduschad och lääängtar tills i morgon. 9:orna har rockshow och det är sista dagen innan påsklov, Underbart!
 


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback