Black Heart

Onsdag, Torsdag

 Well hello. Nu är det så att vi faktiskt nästan är hemma. Men jag ska berätta om sista dagarna i Falun ändå. För att jag själv ska kunna kolla tillbaks. Men i alla fall, tisdag kväll var vi ju upp i hoppbacken. Vi börjar med dem bilderna: 


 
Runt klockan sju är bilderna tagna. 
Igår gick upp vi åtta och gymmade lite. Körde bänk, var riktigt stark + att jag fick spela tennis en 40 minuter innan vi cykla hem. Det gick jättebra och var jättekul :D Innan Simon började skolan åt vi lunch i "skolmatsalen".[- de är lite mer av ett annat gymnasium med restaurang utbilning som serverar maten.] Och det var då jag egentligen skulle skriva detta inlägg, men tro det eller ej så var jag faktiskt helt inne i pluggantet. Läste i SO boken men framför allt så jobbade jag matte. När Simon gjort svenskaprov och kommit hem så serverade han smörstekt bröd med skagen *.* Simon skulle egentligen spela tennis på kvällen med det började hagla och regna. Men sen när de lagt sig och solen kikade fram så gick vi en runda på smågatorna, och shit vilka maffiga hus. Alla måste vara stenrika där, haha :) Innan det var dags att lägga sig för att sova så kollade vi ett avsnitt av Grey's Anatomy och även Welcome to Sweden ;)

Idag har vi inte hunnit göra mer än att gå upp och packa. Simon hade muntliga nationella en snabbis sen köpte vi lunch på Ica innan vi satt oss på tåget som gick 11.39


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback