Black Heart

En månad senare.

Hej hej! Trogna bloggläsare! Jag vet att jag inte har kikat in och sagt hej på ett tag. Eller snarare på en hel månad. Jag tog helt enkelt sommarlov. Laddade upp rejält för gymnasiet och var med min underbaraste pojkvän varje sekund. Nu kommer vi ju tillbaks till det här då han åker till Falun varje vecka för att gå i skolan och endast kommer hem över helgen. 
 
Vad har jag gjort mer i sommar då? 

Jo jag har ridit några gånger, ska inte säga att det har blivit så mycket men lite i alla fall. ch i hästväg så har jag också varit funktionär för beridet bågskytte. Här i min lilla by. Det var faktiskt internationellt. Ryttare från Polen, Ungern, Tyskland, Frankrike och England var här. Riktigt coolt, sen självaste Emil Eriksson. våran egna svenska världsmästare! Han var med och tävlade, men även med och ordnade tävlingen. Så vi är bundisar nu, haha, skämt åt sido. 
 
Jag har badat och åkt ut med båten då det var som varmast, sista veckan alltså ;D
 
Jag har fortfarande naglarna kvar sen jag fick dem gratis den 4 juli (ska dock fila bort dem idag typ) lite random fakta sådär. Slog av tummen :(( Jag som trodde att jag skulle klara alla naglar den här gången. 

Simon och jag har tränat på gym hela sommaren också. Lite trist att vi inte kan fortsätta nu när skolan har börjat. Vi ska dock träna gratis tillsammans i helgen.


MEN DET VIKTIGASTE som har hänt sen sist är ju att jag har börjat gymnasiet!!! Estet Media på Täby Enskilda gymnasium. Jag måste ta mig upp på morgonen och sätta mig på en buss 2h innan första lektionen börjar. Det är något som kan bli tråkigt i längden, men skolan är sååå pass bra att det är värt att sitta på en buss flera timmar på en dag.
 
 
 
Jag har fixat en underlogg för mitt skolarbete i de estetiska ämnena. Klicka HÄR för att komma dit.

Jag kommer inom kort göra en snabblänk i menyn för er att klicka er vidare på.


Tack för mig denna gång.