Black Heart

Ros igår

 
Åkte till stallet efter skolan och tog in mitt hjärta, borstade och gick en promenad och gjorde några lätta horsemanship övningar för att checka av. Hon fick bara vara i onsdags - dan efter kliniken. Och igår va hon jätteglad och jättemysig att hålla på med. Min lilla ponnie :') 

Mamma fyllde 40 igår men vi åkte och tränade. Haha, vart inte speciellare än så :) idag ska vi fira med tårta och i morgon kommer hela släkten på fest. Fullt hus med andra ord :)) 

Jag får rida Rosette i morgon bitti lite lätt så vi får se hur det går :) och det betyder att jag inte ska träffa Simon förens i morgon eftermiddag. Äsch då, jag överlever. Han går bara nästa vecka i skolan sen får han två veckors sportlov för att det är Skid-VM i Falun så de kommer bli fullt i stan. Själv ska vi man gå två veckor till i skolan. Första delen i Spanska Nationella är klart. Två prov till nästa vecka sen är de lugnt ett tag. Svenska Nationella i mitten av mars :) nä nu ska vi inte prata skola, njut av helgen så hörs vi nån gång :* puuss
Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback