Black Heart

Last days or last 2 weeks

Jag ligger redan 2 veckor efter, och de enda jag har att blogga om är typ vad jag har gjort. Så nu får ni höra lite igen. Förra måndagen, dagen efter Simon och min ett års dag så gjorde vi inte mycket mer än att kolla på serier och cykla i skogen :) På tisdagen var det faktiskt sol, tro det eller ej men jag låg hela dagen och pressade. På kvällen åkte jag till gymmet med mamma. Och efter det övningskörde jag faktiskt, första gången i stan, eller ja, bakom sta, i ett industriområde. Men det gick bra Jag ska ta min första körlektion den 5:e augisti men vill ju inte vara kass. 

onsdagen körde simon bil och vi sov ensamma = kvällen helt själv. Men jag kollade på denna film. Och den slår bokstavligen alla filmer jagt har sett ÄLSKAR DEN! om du inte har sett den måste du göra det nuu ♥♥♥

 

Och på torsdagen började Simon och jag vårat nya liv, haha nä, inte riktigt men Simon fixade gratisvecka på mitt gym, så vi har gymmat i pricip varje dag sen dess. Liksom, vad är det här för sommar? ben fredag, axlar och biceps lördag, 6km pw söndag morgon och ben söndag e.m. Den helgen var jag även och handlade mat, både med min mamma ena dagen och med simons mamma andra dagen. 

Måndagen den här veckan var det armar och axlar. Tisdag blev det vila från gymmet men jag åkte och red på Zafira (i will tell u more later) Onsdag gymmade jag ben med Simon och Samuel, det var middag hos deras farmor och farfar.
 
I torsdags kom en kompis till Simon från falun ner hit, och han åker aldrig hem. Haha jodå, men jag har fått sysselsätta mig själv. Men de ha gjort mig sällskap på gymmet två gånger i alla fall [ett armpass på torsdagen och ett benpass på fredagen] . Lovisa kom och sov hos mig torsdag till fredag. På fredagen åkte vi till Zafira. as I mentioned before. 

idag har jag ridit hos Sara, med Sara. Jag har ju ridit hennes lillesyrras ponny förut några gånger, men idag fick jag pröva på hennes häst, Honey Babe. Då Sara ville rida igenom Prince lite när vi red ut.
hennes häst och fotograf: Sara Wennberg | wennbergs.horseworld.se |

Vi har varit med varandra i ett helt år

Vi firade våran ett års dag den 12 Juli, det var en av dem bästa dagarna vi spenderat tillsammans. Men varenda dag med Simon är värt att minnas, Jag älskar dig ♥ även om jag inte var så snabb på att blogga om det.

some days of July

Första dagen på mitt sommarlov, efter att jag jobbat klart, den 4 juli satt jag och Hanna oss på en buss mot Solna. Vi skulle nämligen ställa upp som nagelmodeller. Vi hann gå en snabbis på Solna Centrum innan vi från klockan elva till halv fem satt på en stol, medans ett par nagelterapeuter genomgick en kurs och gjorde långa franska akryl naglar på oss. Först vääldigt långa som ni ser. De tränade inför SM och London, jag tyckte det blev ganska fint. Det filade ner dem efteråt, då hade vi fått gratis naglar, hur nice är inte det på sommaren? Det enda negativa är ju att de filade ner våra egna, till supetkorta. Jag hade faktiskt långa och fina innan. 
Söndagen den 5 juli var det faktiskt en sommardag. Simon som var ute och övningskörde kom och hämtade mig, sen åkte vi till hans farmor och farfar. Nästan hela hans familj och jag var där hela dagen. Fikade, åt och badade i deras pool om och om igen. Fick även lite färg, och det skadar ju inte :)
 
Måndagen den 6 juli åkte jag, mamma, Nora och moster till Åland. Mosters familj har en stuga där så vi åkte över och kollade på den. Vädret var inte de bästa, regn kom det. Men det var mysigt i alla fall och vi åkte hem igen samma dag. 
 
Tisdagen gick snabbt, Simon och Samuel spelade match, vann dubbeln, jag mådde lite dåligt, så åkte hem efter det. Tror det blev lite rubbningar i balansorganet, för var lite yr i några dagar efter att vi varit fram och tillbaks till Åland. Trots det så eftermiddagen där målade jag naglarna på Hanna, och sen kom Simon över ett tag efter middagen (: 
 
 
onsdagen fyllde hans mor år, jag åkte dit till lunch, väntade på att regnet skulle sluta. Det blev faktiskt sol tills gästerna kom över så det blev middag ute. När ytterligare gäster kommit över och sen gått hem var den dagen över. Men dagen blev roligare än så. Jag råkade nämligen bryta av min tumnagel :( in some way, 
 
Torsdag morgon åkte jag hem, åt lunch, hämta syrran och sen åkte vi till Hallstavik. En av tjejerna som vi var modeller till har sin salong där så hon fixade den nageln som gått av och förstärkte de andra. Jättesnällt, fick även färg på dem. Så nu är dem finfina, fortfarande gratis! Vad tycks? :D 

 
Fredag, matchdag. Eftersom att de vann på tisdagen gick de vidare och spelade igen. De var duktiga :) Efter lunch var vi på plats på golfbanan, som jag berättade om i inlägget innnan det här. På kvällen åkte jag till Zafira, hästen jag la ut blurriga bilder på för inte så länge sen. Borstade, flätade och tog en promenad, mamma och Simon följde med mig dit :)
 
Lördagen var den dag då American car show ägde rum i Norrtälje. Jag och Hanna gick runt och kollade på lite bilar och båtar i några timmar. Klockan fyra spelade jag, Hanna, Simon och Samuel. Och sen två tenniskillar, ena från Falun, som Simon brukar träna med och sen en kompis där bara, minigolf. Det gick väl okej, tror det tog mer än 2 timmar för oss att köra 18 hål. Men det var kul! 
 

Golf, med solsken faktiskt

Hej! jag vet inte varför jag har lagt bloggen åt sidan, men jag har gjort det efter att jag slutade jobba. Vi åkte by the way ut till kusten sista dagen, och var på "stand up paddle kurs". Det var riktigt kul! Jag hade goPro'n med mig så det kommer film, när jag har gjort mig tid att sätta mig ner och klippa ihop den. Men det ska nog inte vara så svårt, det är ju inge sommarväder trots allt. I fredags hade vi lite värme och Simon och hans far tog en sväng ut till golfklubben. Slog lite och sen även några hål ute på "banorna". jag testade att slå men agerade sedan fotograf :)

Lite bilder, några bra och några lite sämre. Jag håller på och vänjer mig vid deras Nikon, och det är inget man gör på en dag sådär. Jag vet inte om det är jätteintressant att veta vad jag har gjort den senaste veckan, men kommer ett till inlägg, senare, där jag har skrivit ihop lite, för att ni ska få koll på läget.
 

Secret mission.

Jag har både ridit hemma hos Sara och sen i ett annat stall nära mig. Hur det blir med det vågar jag inte säga något än. Men hur som, igår efter jobbet åkte jag med Sara hem, red Prince igen. Men det var inte så lätt som att "jag åkte med Sara hem", haha hon hade cykel. Vi cyklade en bit, eller, hon cyklade en bit, med mig på pakethållaren som det stod "max 18kg på". Ni kan ju gissa hur det slutade. Haha, punka på bakdäcket och vi fick gå resten av biten. Typ hela biten. Det tog 45 minuter istället för typ 20. Ritten gick superbra, vi red ut på en runda som tog cirka en timme. Lilla Prince tyckte det var jättejobbigt, och jag klandrar honom inte, för det var jättevarmt! Riktig sommar börjar det bli nu. Idag är sista jobbdagen och imorgon ska vi iväg på en hemlig aktivitet med "jobbet". Såå spännande, det är någonting med vatten ;)