Black Heart

Last days or last 2 weeks

Jag ligger redan 2 veckor efter, och de enda jag har att blogga om är typ vad jag har gjort. Så nu får ni höra lite igen. Förra måndagen, dagen efter Simon och min ett års dag så gjorde vi inte mycket mer än att kolla på serier och cykla i skogen :) På tisdagen var det faktiskt sol, tro det eller ej men jag låg hela dagen och pressade. På kvällen åkte jag till gymmet med mamma. Och efter det övningskörde jag faktiskt, första gången i stan, eller ja, bakom sta, i ett industriområde. Men det gick bra Jag ska ta min första körlektion den 5:e augisti men vill ju inte vara kass. 

onsdagen körde simon bil och vi sov ensamma = kvällen helt själv. Men jag kollade på denna film. Och den slår bokstavligen alla filmer jagt har sett ÄLSKAR DEN! om du inte har sett den måste du göra det nuu ♥♥♥

 

Och på torsdagen började Simon och jag vårat nya liv, haha nä, inte riktigt men Simon fixade gratisvecka på mitt gym, så vi har gymmat i pricip varje dag sen dess. Liksom, vad är det här för sommar? ben fredag, axlar och biceps lördag, 6km pw söndag morgon och ben söndag e.m. Den helgen var jag även och handlade mat, både med min mamma ena dagen och med simons mamma andra dagen. 

Måndagen den här veckan var det armar och axlar. Tisdag blev det vila från gymmet men jag åkte och red på Zafira (i will tell u more later) Onsdag gymmade jag ben med Simon och Samuel, det var middag hos deras farmor och farfar.
 
I torsdags kom en kompis till Simon från falun ner hit, och han åker aldrig hem. Haha jodå, men jag har fått sysselsätta mig själv. Men de ha gjort mig sällskap på gymmet två gånger i alla fall [ett armpass på torsdagen och ett benpass på fredagen] . Lovisa kom och sov hos mig torsdag till fredag. På fredagen åkte vi till Zafira. as I mentioned before. 

idag har jag ridit hos Sara, med Sara. Jag har ju ridit hennes lillesyrras ponny förut några gånger, men idag fick jag pröva på hennes häst, Honey Babe. Då Sara ville rida igenom Prince lite när vi red ut.
hennes häst och fotograf: Sara Wennberg | wennbergs.horseworld.se |

Håller med dig om att den filmen är så sjukt bra :)

Svar: eller hur! Verkligen!
Tilde Wrangell

2015-09-06 » 18:18:45

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback