Black Heart

some days of July

Första dagen på mitt sommarlov, efter att jag jobbat klart, den 4 juli satt jag och Hanna oss på en buss mot Solna. Vi skulle nämligen ställa upp som nagelmodeller. Vi hann gå en snabbis på Solna Centrum innan vi från klockan elva till halv fem satt på en stol, medans ett par nagelterapeuter genomgick en kurs och gjorde långa franska akryl naglar på oss. Först vääldigt långa som ni ser. De tränade inför SM och London, jag tyckte det blev ganska fint. Det filade ner dem efteråt, då hade vi fått gratis naglar, hur nice är inte det på sommaren? Det enda negativa är ju att de filade ner våra egna, till supetkorta. Jag hade faktiskt långa och fina innan. 
Söndagen den 5 juli var det faktiskt en sommardag. Simon som var ute och övningskörde kom och hämtade mig, sen åkte vi till hans farmor och farfar. Nästan hela hans familj och jag var där hela dagen. Fikade, åt och badade i deras pool om och om igen. Fick även lite färg, och det skadar ju inte :)
 
Måndagen den 6 juli åkte jag, mamma, Nora och moster till Åland. Mosters familj har en stuga där så vi åkte över och kollade på den. Vädret var inte de bästa, regn kom det. Men det var mysigt i alla fall och vi åkte hem igen samma dag. 
 
Tisdagen gick snabbt, Simon och Samuel spelade match, vann dubbeln, jag mådde lite dåligt, så åkte hem efter det. Tror det blev lite rubbningar i balansorganet, för var lite yr i några dagar efter att vi varit fram och tillbaks till Åland. Trots det så eftermiddagen där målade jag naglarna på Hanna, och sen kom Simon över ett tag efter middagen (: 
 
 
onsdagen fyllde hans mor år, jag åkte dit till lunch, väntade på att regnet skulle sluta. Det blev faktiskt sol tills gästerna kom över så det blev middag ute. När ytterligare gäster kommit över och sen gått hem var den dagen över. Men dagen blev roligare än så. Jag råkade nämligen bryta av min tumnagel :( in some way, 
 
Torsdag morgon åkte jag hem, åt lunch, hämta syrran och sen åkte vi till Hallstavik. En av tjejerna som vi var modeller till har sin salong där så hon fixade den nageln som gått av och förstärkte de andra. Jättesnällt, fick även färg på dem. Så nu är dem finfina, fortfarande gratis! Vad tycks? :D 

 
Fredag, matchdag. Eftersom att de vann på tisdagen gick de vidare och spelade igen. De var duktiga :) Efter lunch var vi på plats på golfbanan, som jag berättade om i inlägget innnan det här. På kvällen åkte jag till Zafira, hästen jag la ut blurriga bilder på för inte så länge sen. Borstade, flätade och tog en promenad, mamma och Simon följde med mig dit :)
 
Lördagen var den dag då American car show ägde rum i Norrtälje. Jag och Hanna gick runt och kollade på lite bilar och båtar i några timmar. Klockan fyra spelade jag, Hanna, Simon och Samuel. Och sen två tenniskillar, ena från Falun, som Simon brukar träna med och sen en kompis där bara, minigolf. Det gick väl okej, tror det tog mer än 2 timmar för oss att köra 18 hål. Men det var kul! 
 


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback