Black Heart

on our way to..

..Gotland! Det var ett tag sen jag skrev, så den senaste veckan kan ni läsa om i slutet av detta inlägg. Nu tillbaks till Gotland, jag och vi i min klass har sedan 7an samlat ihop massa pengar så att vi nu skulle kunna åka till Gotland. Och för att inte nämna så ska Hanna och jag ta oss runt på en Tandem-cykel tillsammans. Haha, önska oss lycka till ;) vi har precis anlänt :)-----------------------------------------


Vad gjorde jag förra veckan då? Jo måndagen var en vanlig skoldag. Simon var hemma fortfarande så han kom till skolan, kollade när vi körde fotboll på Idrotten, sen åkte vi till gymmet, körde ben. Pappa fyllde år men det vart ingen fest.

Simon var hemma tisdag också, jag gick i skolan, lämnade min älskade dator, så nu har jag ingen. Var hemma hos Simon efter skolan. Han åkte till Falun onsdag morgon, jag gick i skolan. Efter den åkte Hanna med mig hem. Det var dans på Friskis klockan 7.

Torsdag var det skola som vanligt, jag åkte till gymmet igen, körde armar/axlar. Lexus fyllde år så mamma och jag åkte till stallet och gav honom tårta :)) Simon kom hem sent och efter fredagens skoldag såg ni ju att jag åkte till Gröna Lund och kollade på självaste eurovision-vinnaren Måns. Simon sov hos mig och på lördagen åkte vi till stan, köpte mors-dag present samtidigt som Simon klippte sig. lookin' handsome now! Simon åkte hem till sig efteråt och jag till mig, vi firade pappa som fyllde år i måndags. Mot kvällen åkte jag  hem till Simon :)

På söndagen övningskörde Simon till Golfklubben, hans far skulle dit. Sen körde han in till stan och köpte skor. Efter att vi ätit en standard söndagslunch åkte jag hem och firade min mor lite. Började packa lite inför Gotland. 

Måndagen var vi lediga, jag följde med Hanna och fixade ögonfransförlängning, på kvällen åkte vi till Grönan igen, Medina uppträdde. Dem var väl bra, men ett stort minus för att Gröna Lund placerat dem på lilla scenen. Det var trångt och varmt ':3 igår gick vi i skolan, jag åkte till stan efteråt, gick upp till Lindex och köpte underkläder, klockan 16:00 var det möte om sommarjobbet igen. Och sista timmarna fixade jag allt inför idag.  

Imorse gick vi upp runt 6, tog en buss klockan 7 till Norrtälje. Buss till Stockholm klockan 07.34 och sedan pendeltåg till Nynäshamn.

 Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback