Black Heart

the night - slutat 9:an

Well heello you guys. Det var ett tag sen jag satt mig ner och skrev, men nu så. Jag har en dator i knät och massa fräscha bilder! Till att börja med kan jag visa er mitt hår som jag hade på avslutnings-kvällen. Gjort av bästa kusinen, som gick frisörlinjen på gymnasiet. Jag vart jättenöjd! 


 
På onsdagen som vi slutade var det fotbollsturnering och brännbollsturnering. Lärarna vann mot sexorna på brännboll, men på fotbollen blev det 1 - 1. Våran klass var inte så dåliga ändå, eller så var lärarna inte i form. Haha, huvudsaken är att vi inte förlorade i alla fall :D Efter att vi slutat var det bara å åka hem, duscha, sminka sig, måla naglarna och sen pallra sig iväg till kusinen. Väldigt lyx att jag inte behövde göra mitt hår alls. Åt lite pizza slices innan jag gick till skolan. Själva avslutningen gick bra, fick mina betyg. Grät floder i klassrummet när man skulle säga hejdå till alla, tror jag gick därifrån sist, hah, ville verkligen inte lämna. Men nu har jag lämnat grundskolan och ska ut och forma mitt liv. 
 
 

sv. ja visst är han :D

2015-06-16 » 21:51:45

Jag älskar din design! Jättefin ju! Har du gjort den själv?

Svar: åh tack :) nej, själva designen är ju precis så jag önskade, men det är Jonna Norin som har kodat och gjort den (finns länk i sido-menyn) :D
Tilde Wrangell

2015-06-17 » 10:26:16

så mysiga bilder :D

Svar: åh tack :D
Tilde Wrangell

2015-09-09 » 11:04:53

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback