Black Heart

Igår och idag, sen snart helgJa men hejsan :) skulle egentligen slänga in ett inlägg igår när jag skulle sova, men det var såpass sent att ni ändå skulle läst det idag. Och idag blev det så sent som nu, att jag tillochmed får med två ridpass och två träningspass :) grymt va?

Igår var det vanlig skola, gymmet efter det. Bara armar och mage. Kände mig ganska stark och vi var 4 stycken från klassen som åkte, så de blev lite av en gruppgrej (: vilket är lite utöver de vanliga. | Efter middagen bestämde jag också att jag skulle åka till stallet och försöka rida Rosette på banan. Så det var lysena på och sen bara köra. Vi prövade även lite sadlar. Efter att hon var på kliniken sa dem att hon skulle ha en kortare sadel, vilket vi hittade. En i stallet's gamla, som Anette har köpt. Den låg riktigt bra. Bilden som ni ser är från igår. Hahah, längs bara ett hål och som ni ser var det lite för lite kanske. Men de gjorde inte så mycket då jag bara jobbade lite i skritt. Och vet ni vad? jag är så otroligt förvånad över att hon var så framåt som hon var. Hon skrittade på bra och höll de tempot till och med då vi vände bort från grinden och stallet. För er som inte vet så har hon nåt hatiskt mot att gå på banan - de är de värsta hon vet. Hon var riktigt kvick i svängar och otroligt lyhörd. Jag är sååå nöjd över henne. En morot på det och sen var det bara sängen kvar den dagen. 

Idag var det tvärt om, stallet först. Direkt efter skolan (: Riktig vårvärme hade vi så det var första gången jag red utan den där tjocka vinterjackan. Rosette var lugn. Jag fick alla hennes leriga hovar rena, och när vi red ut, med sadel för första gången på läänge. Hon skötte sig finfint, hon orkade inte mycket men det är ju förståligt, stretade emot lite då ja tyckte hon skulle jobba lite istället för å bara springa på. Hon gav efter till slut och vart riktigt avslappnad. nu börjar vi komma igång igen! Mockade, fixade för kvällen och sen var det bara att kasta i sig middag för att sedan åka på träning. Intervall flex stod på schemat. Och nu är jag sååå redo för helg! är ni det? 


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback