Black Heart

la love spring


Denna bild har legat som utkast enda sen i onsdags, vet inte varför, men nu ska den upp ialla fall. I tisdags skrev jag i alla fall att jag skulle ut och rida Rosette i solen efter skolan. Och det var precis vad jag gjorde. Rosette stod vid grinden och solade när jag kom, var superlugn och trevlig redan på vägen till stallet. Sadel på som ni ser, vägarna var jättemjuka och det var en av de bästa ridturerna detta år. Jättelugn och gick på tygeln mesta delen av tiden. Var samtidigt taggad på att galoppera då hon vilat en hel vecka, men ändå superlugn och lyssnade :') 
 
På torsdagen efter skolan tog jag bort mina naglar, efter sju veckor (!!). Snacka om att dem var långa, behöll längden med hopp om att måla dem sen och bara ha dem riktigt snygga helt enkelt. Fast såhär såg dem ut efter en dag i skolan :((

Klippte därför ned dem så nu är dem i lämplig längd. Men tillbaks till torsdagen. Wilma åkte med mig in och tog bort dem. Sen bjöd hon på espresso-house :') Kl 17 tog vi bussen hem till mig, åt kyckling och sen följde Wilma med till stallet. Som ni såg så skulle jag rida, men det började hagla och blåsa så vi stannade i stallet. Borstade och flätade. Alla flätor var kvar igår när jag var där och red. 
 
Fredagen spenderades först i skolan då, Simon kom hem sent torsdag kväll så efter att han varit på gymmet kom han till min skola mot de sista lektionerna. Han följde med mig hem, Men åkte hem ganska snabbt då jag skulle vara med Wilma i skolan från 18-21 då hennes lillebror och hans klass hade disco. Vi skötte musiken och hade trevligt. Så sent som 21 åkte jag hem till Simon, sov där. Och igår, lördag morgon alltså, gick Simon upp klockan åtta för att träna Tennis kl nio. Jag har varit så trött hela veckan så jag tog sovmorgon till typ halv 11, då han kom hem och väckte mig :')) Vi åkte med hans mor till stan, mötte sedan upp min mor på Intersport och åkte sen hem med henne. Åt lunch och sedan bar det iväg till stallet, Simon följde med, jag red ut Rosette, Hon var lite upp och ner, vi hoppade stocken vilket hon taggade riktigt hårt för. Hah, solen kom fram mitt under ridturen och det var riktiga vårkänslor igen. Simon och jag åt middag på olika håll, men han kom hit senare på kvällen och vi kollade på Rädda Willy, en film som ingen har sett tydligen? Bästa ju!
Idag gick vi upp alldeles försent, kollade ikapp på Ack Värmland och när Simon tog två bussen hem har jag fram tills nu kollat på PLL, mockat, och nu strex ska jag sätta igång TVD. kvällen blir lugn, lite mer serier och sen ska jag träna en snabbis (:
 
 


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback