Black Heart

det närmar sig

Nu är det bara slutspurten kvar. Nästa vecka åker vi på klassresa till Gotland, från onsdag till fredag. Och efter den helgen är det tre dagaar tills vi går ut nian, sååå overkligt. Betygen sätts på torsdag, vi ska se Måns Zelmerlöv på grönan på fredag. Vad har jag gjort senaste veckan då? Jo det ska jag berätta. Som jag skrev i senaste blogginlägget så var jag hemma från skolan förra måndagen, red lektion på Totti och sen bara tog det lugnt på kvällen. Tisdagen därefter var jag också hemma, det var operation dagsverke, vilket innebär att vi ska ut och jobba istället för att sitta i skolbänken. För att samla in pengar så att andra kan få möjligheten att sitta i skolbänken. Detta år gick pengarna till Tanzania. Vill du veta mer eller kanske vill du att din skola också ska vara med och hjälpa andra barn till att få gå i skolan kan du gå in här. https://unicef.se/operationdagsverke/

Onsdagen var alltså första skoldagen för mig. Vi fick kolla på resultaten från NP i SO. gick ganska braa niii. nöjd är jag :)) Efter skolan så var jag på plats i kommunhuset i Norrtälje för att delta på ett möte om mitt sommarjobb. Gick bra och jag är jättetaggad. Kommer jobba ifrån 15:e juni till 3:e juli. Första veckan som kommer vara 3 och en halv dag blir bara som introvecka, vi ska träffa alla, lära oss hemsidan som vi sen ska lära de äldre. i två veckor sen kommer det att vara mitt jobb. Svara på deras frågor, visa nya finesser osv. 

Torsdagen var först en helt vanlig skoldag. Simon kom hem precis lagom tid för att gymma med oss efter skolan. Jag körde helkropp, tog 100kg i benpress. Skulle klara mer, men vågade inte testa, haha! Simon åkte hem, åt middag och fixade sig. Och eftersom att åttorna i min skola var ute och vandrade så kom Simon och sov hos mig (Hans bror går alltså i åttan och var inte hemma den kvällen)

Fredag, äntligen fredag. Även om min uppfattning av dagar blev helt fel då Simon kom hem på torsdagen och att vi då även sov med varandra. Men men, det var fredag vilket fall. Hanna och jag åkte till Täby Centrum, för att kolla efter en skolavslutningsklänning åt henne. Men vi åkte hem tomhänta. Eller ja, inte riktigt, vi hade varsin iskall Frapino Choklad - Mint i handen :) Simon kom till mig den kvällen också. 

Vi klev upp tidigt på Lördagen för att Simon skulle åka sån här båt fram och tillbaks till Åland med tennisklubben. Jag städade lite i väntan på att de andra skulle vakna. Och då som sagt tog jag fram gopro kamerorna och filmade lite, hästarna, pappa när han jobbade i garaget, mamma när hon gjorde och plockade rabarber till rabarberpaj. Och då min katt Billy som ni såg :) jag åkte hem till Simon när de hade kommit hem, han och Samuel kastade lite frisbee och jag tog fram deras kamera, fotade lite, och när vi även var igång så tog vi lite fina bilder på hans nya Macbook Pro 13" med retina skärm, som han visar upp mer sin pride. Hah, han är så söt :') lärde mig även något nytt, de har en Nikon D5200, och det väckte lite tankar. Jag ska ju köpa en ny kamera, våran som vi har nu är rent ut sagt skitdålig. Okej den fungerar när man fotar utomhus och på håll sådär. Men ja, tanken var först att jag skulle börja på Täby Enskilda och sen bestämma mig för vilken sort jag vill ha, men det är snart sommar och hur najs vore det inte att ha en ny fräsch redan nu? Men men, jag har inte sommarjobbat än så det blir svårt. 

 
 
Söndagens morgon var snabb, upp och sen iväg på konfirmation. Vi firade min kusin Ceasar. Efter det träffade jag Simon igen. Det var middag hos hans  farmor. Simon spelade btw 2 matcher under söndagen, helt slut var han på kvällen. Han sov kvar och jag lämnade honom i sängen i morse när jag skulle till skolan. När skoldagen var klar så möttes vi upp för att åka till gymmet. Det var legday, hur skönt som helst. Efter en kväll hemma hos honom så firade vi min far som fyller år idag. 


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback