Black Heart

långhelgen som varit

Ja långhelg har det verkligen varit, vi gick bara tre dagar förra veckan. SO- nationella på måndag och tisdag, det gick riktigt bra faktiskt! Spelade lite fotboll med Nora efter middagen som start på veckan.  Gymmade helkropp själv på tisdagen då Hanna var sjuk och hemma från skolan. Sen efter husbygge själv hela onsdagen så tog jag och en annan Hanna en trip till Norrtälje, och bara snackade i 2 timmar. Hur mysigt som helst ♥ Det var även sista skoldagen för Simon så jag åkte till honom direkt. Vi spenderade kvällen med hans broder och spelet Monopol. Som vi nu har tröttnat på, haha, vi hann inte spela klart denna gången då Welcome to Sweden och Robinson gjorde att vi var tvugna att avsluta. 
 

 
På torsdagen åkte jag hem direkt, åt lunch och sen red jag ut på Sören med Lovisa. Det gick jättebra :)) Den kvällen hade jag och Simon maraton i Grey's Anatomy hemma hos mig ♥♥ det bästa som finns när han är hemma, bara att njuta :))

Tror att vi gick upp i ganska bra tid på fredagen. Åt lite frukost, Kollade lite mer Grey's och sen efter lunch åkte Simon hem, jag stannade här och städade lite. Simon tränade och 2h senare tog jag bussen till honom och vi åkte till parken för att han skulle spela match. Han var jätteduktig ♥ Vart hämt pizza efter det. Samuel ville spela en omgång Monopol till, så vi satt i köket i flera timmar och gjorde det. Samuel tog alla pengar från oss och vann överlägset med närmare 100 tusen. Så kul var det , haha ;)

Lördagsmorgonen var lugn, Simon laddade upp för att spela två matcher. Jag var tyvärr tvungen att åka hem. Fast det var egentligen inget "tyvärr", för jag skulle rida Sören på banan, och han var sååå dukitg! Kommer inte ihåg när jag red honom där sist, men det var verkligen framsteg där :)) efter att jag gjort allt det där roliga som att mocka och så tog jag moppen hem. Duschade och fixade till mig lite för att sedan åka vidare hem till Hanna. Som nu blivit frisk. Hon lagade mat, med en liten hjälp av mig. Sen när det var överstökat tog vi en sväng på moppen i skogarna. Haha, vi skulle åka till Kvarnfallet men det var för dålig väg så vi tog en sväng förbi Norrsjön istället. Och det var otroligt mysigt :') kolla bara på bilderna! Jag fick även sovsällskap den natten, av en helt slut Simon som både vunnit och torskat den dagen. Så stolt över honom ♥♥ och allt han gör ♥

 
 Igår hände inte så mycket, Simon och jag tog vara på tiden och var sedan tvugna att säga hejdå redan vid klockan två. Blev lite serier för mig, lite bloggfix, har ni sett den nya knappen i menyn? Tog sedan tag i livet och tränade lite. Stod på crosstrainern och sen pressade fram magrutorna lite. 
 
IDAG vaknade jag upp med yrsel och kunde knappt gå. Hah, så la mig i sängen igen efter frukosten. Sov i ungefär 2 och en halv timme. Vaknade av att Hanna ringde, som btw FYLLER 16 ÅR IDAG!!! Grattiiiis! Hon ringde nämligen och sa att skolan stängdes, haha. Det var något med att vattenledningen skulle stängas av. Så ja, vi kan ju inte säga att jag missade mycket i skolan. En spanskalektion, som jag typ ändå är klar med för gott. Haha. Men ja, jag åt lunch, kollade på lite serier, gick ut och tog luft och insåg att jag mådde bra. Så jag fullföljde dagens planer, nämligen att rida lektion på Totti 15.45. Och det var den bästa ridlektionen jag ridit. Totti var taggad, jag skötte mitt och hade stadig ytterhand vilket gjorde att han kom ner fint när vi jobbade på volt i trav. Galoppen behöver jag träna på dock, det är så mycket häst att rida men det gick huur bra som helst ändå! Sååå nöjd!
 
har har ni Totti i dagens skick, han ser fett mörk ut men han håller på och fäller så det är bara därför :)


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback