Black Heart

last week

Men hej igen! Jag vart häromdan påmind om att det var drygt en vecka sen jag bloggade. Och ja så var det, men jag hoppas att ni förstår lite varför. I vilket fall så har jag gått en hel vecka i skolan. Med nationella matteprov på onsdagen och fredagen. Tror att det gick okej faktiskt! Hanna och jag gymmade måndag, skulle gymma onsdag också men vi skippade det pga den extrema träningsverken i hela kroppen.

Tisdagen efter middagen gjorde jag synkoll och sen satt mamma och jag på handledarkurs i tre timmar så nu får jag börja övningsköra bil. Hur grymt är inte det? 

Torsdagen var bästa dan på hela veckan, jag och Hanna åkte på middag på Täby Enskilda. Det var lite information om uppstarten i Augusti, sen mingel och prat med lärare och det känns bara bättre och bättre. Vi fick en sväng på skolan igen, och det är helt jävla underbart. Vill börja nu på en gång. För er som har missat det så ska jag gå Estet - Media, och fota, filma osv hela dagarna och bli proffs. skämt å sido. 

Fredagen, sista dan på skolveckan och jag skyndade mig hem. Lovisa kom ner hit strax efter tre och redan halv fyra började resan. Hanna hoppade på hos sig och sen kom även Simon. Vid fyra satt vi på en buss till Stockholm. Och 20 i 6 var vi inne på grönan. Grönt Kort är fixat så nu har vi gratis inträde tills det stänger i höst. Vi började med att köpa lite åk-kuponger och tog ett åk i Pop Expressen och sen åkte jag och Simon kärlekstunneln :') Lovisa och jag var inte klara där, 6 minuter kö till JetLine sen åkte vi i 90km/h, 30meter upp i luften och i en 79° stupkurva, Lagom kul sådär. Efter det åt vi alla fyra middag. Och närmade oss sedan scenen. För där skulle Zara Larsson uppträda inom kort. Hon körde låtar från sitt album "1" och även en ny som ingen annan hade hört förut nämligen "Lush life". Och jag måste bara säga att hon var grym live. Jag har inte lyssnat på hennes låtar på ett bra tag men nu är dem högst upp på min spotify igen ;)
 
 Det vart en riktigt lyckad kväll och det var grymt mysigt, lite multitasking då jag fick med mig dom som står mig närmast. Och de är ju just Simon, Hanna och Lovisa ♥
 
 - helgen gick fort och nu väntas tre dagar skola. Vi hade ett SO-nationella idag, Geografi. gick bra faktiskt, och imorgon är sista. Såå skönt!





Men vilka härliga bilder!

Svar: tack :D
Tilde Wrangell

2015-05-11 » 18:52:19

Hej! Sugen på en ny header? Kika in på min blogg :)

2015-05-11 » 19:35:09

Kul att få börja övningsköra! :)

Svar: ja verkligen! :D
Tilde Wrangell

2015-05-15 » 22:09:39

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback