Black Heart

Så vad har hänt denna helg?

Jo efter en grym lektion i Film och Tv-produktion i fredags åkte jag hem och väntade på att Simon skulle komma över. Och det gjorde han också, vi åt choklad, gick ut och fotade (vilket däremot inte blev så bra. utan fotograf, utan stativ, och på kvällen när det är mörkt) Igår gick vi upp ganska sent, men det var skönt att få sova lite längre, då vardagsmornarna blir ganska tidiga. Runt elva åkte vi till stallet. Och jag ska snart göra ett inlägg om hästen jag har börjar rida! Det gick bra, jag tränade lite övningar som jag fick förra veckan då jag red min livs första western-lektion! :D 
 
Efter lunch tränade jag och Simon här nere på fotbollsplanen, ben och lite kondition.. När vi duschat och gjort oss fina så åkte vi hem till Simon, för att sen äta middag hemma hos hans farmor och farfar. Kvällen blev lugn och vi kollade lite serier. Favoriten Grey's Anatomy och sen Vänner när vi inte orkade hålla oss vakna 40 min till, haha! 

Idag sov vi till 9, tog en morgon promenad och sedan följde jag med familjen Ekström till gymmet. Och efter lunchen satt jag mig och redigerade bilder, som jag ska försöka få med på fotomässan i älvsjö i november. Skolan skulle ha någon monter, så jag hoppa någon av mina bilder duger ;) Är för övrigt grymt taggad för den mässan!

Idag var det jättejobbigt att säga hejdå till min andra halva :( Vill ju ha honom här hela tiden! ♥
 
här får ni bild på mitt hår när det var som bäst i helgen, det börjar verkligen bli långt nu! och jag som snart ska klippa mig :( och detta var också ett tillfälle då jag bara slängde upp håret i en hästsvans, och det är oftast då det blir som bäst!

 

Har egentligen två för att..

Jag endast ska lägga upp skolgrejer på den andra bloggen, och lite om mitt liv här. Men kan inte tjata på er att gå in på den andra bloggen hela tiden. Så måste få slänga upp de jag är nöjdast med här också. 

Detta var en skoluppgift. Och det blev riktigt bra måste jag säga! Vad tycker ni?

Fotografisk Bild 1


Två oredigerade bilder från dagens fotolektion. Manuell fotografering stod på schemat idag. Läs mer på Medialinjen.