Black Heart

Bågskytte.

När skolan ger ledigt kan man inte sitta hemma! Jag var ledig både måndag och onsdag förra veckan. Men för att kontra det så är denna vecka är full med lektioner och nationella prov.

Men back to last week. Jag var som sagt ledig måndag och innan lunch tog jag fram pilbågen och goprokameran. Gjorde en liten film, (premiärtest av vår nya gopro4 session) och den fungerade utmärkt!

 

Fick även in en fullträff som avslutande pil (efter några slarvisar) och var nöjd där. Jag satt mig på en gång och redigerade videon, skrev lite på mitt svenska tal och sen var den dagen över.

På onsdagen tog jag tag i livet lite till (efter att ha legat i sängen hela morgonen) och bytte om till träningskläder och pallrade mig till gymmet. Själv, för Simon var för ovanlighetens skull i Falun i början av veckan, haha. Men det var mysigt! Jag åkte hemifrån kl 10 och tog bussen hem 12.20. Och det resulterade i att det blev ungefär 1h och 10min intensiv träning.

 

April, maj och juni

För någon dag sedan kändes skolavslutningen jätte långt bort, men måndag kväll fick jag ett sms om att vi måste börja planera Zafiras tillbaka flytt snart. Och då vände allt. Allt som ska hända under våren kändes skitnära! Om ungefär 1 månad ska hon flytta hem, 5min härifrån, haha. Och när det har hänt är det circus 4 veckor till skolavslutning, och sommarlov, liksom va? Nej, jag fick lite panik, men det börjar lägga sig. Jag vill ha sommarlov och njuta av livet, jobba och tjäna pengar, men jag vill inte att Zafira ska flytta ifrån mig och jag vill inte ettan redan ska vara över. Men för att göra tidsperioden ska jag inte längre räkna i veckor, jag ska räkna i dagar. Jag har 31 dagar kvar att kunna rida henne här hemma. Det är mycket, no need to panik! Tror ni förresten på trivselfläckar? Sånna ni kan se ovan på hennes rumpa? En del säger att vetenskapligt så upptäcks dessa fläckar på hästarna när sommaren närmar sig och de börjar fälla. Och en del säger att de uppstår för att hästen trivs och har det bra. Jag tror på att hästen mår bra när den fäller. Och jag tvivlar inte på att hon trivs hos mig. 

Romme Alpin 19/3