Black Heart

Valentine's day ♥♥

 
Jag och Simon firade denna helg lite extra speciellt igårkväll, som en vanlig dag idag, men vi gjorde allting tillsammans. Mina helger är alltid lite extra speciella mot vardagarna, för då är bästaste Simon hemma ♥♥ Vi firade igår att det var 600 dagar sen vi pussades första gången. Så vi gick på dejt, lite som en alla hjärtansdag dejt också, då vi inte kunde gå ut och äta idag :) Ed's burger gick vi till, en riktig restaurang, med meny där man får vänta på maten och sen kalla in notan och ge dricks. Var lite som på film, bara han och jag :') sen tog Simon mig till högsta punkten i Norrtälje och vi kollade på den fina utsikten. Mer dröm kunde det inte bli :D ♥♥


Idag gick vi upp ganska tidigt för att ge hästarna frukost, och sedan ta ut dem. Vi själva åt frukost och pluggade medans vi väntade på att de varit ute en stund. Sen tog jag in Zafira igen, gjorde i ordning och red henne. Blev så inspirerad igår, att vi behövde träna galopp. Hade aldrig galopperat henne på volt förut, men det gick ju jättebra! Ni får till och med ett litet klipp här:

Efter ridturen och efter att vi ätit lunch så åkte vi hem till Simon. Tog det lugnt en liten stund, sen åkte vi till gymmet alliphopa. Det var ett gratiserbjudande idag att ta med sig den man är sig kär och träna lite. Och et skadar absolut inte ;) blev axlar, triceps och biceps, kändes riktigt bra! Armar på så sätt är svårt att träna hemma så man får passa på när man kan ta sig till ett gym.
 
 
Rosor är röda, violer är blå, jag älskar dig och det kan ingen ändra på! ♥


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback