Black Heart

Zafira är tillfälligt hos mig!

Ägaren till Zafira frågade mig förra helgen, av många anledningar om jag ville ta hem Zafira nu. Självklart sa vi ja! Om allt får som det ska kommer vi ha henne fram tills våren/sommaren då de ska ut på bete och Capplin behöver sällskap.
 
Min syster tog ju också hem sin häst för ett tag sen, så därför gick det så smidigt att ta hem henne med, vi lämnade tillbaks lilla kaspiska kompisen som stod här med Freddy och tog hit Zafira. Nu kan jag rida när jag vill, gosa när jag vill, borsta när jag vill, gå promenad när jag vill. :') Och Nora och jag kan rida tillsammans! Det var länge sen!

De blev kära på en gång! :)

Hela 2015 för mig...

...har varit som en bergochdalbana. Jag började året med Simon och Hanna, mina två själsfränder. Jag gick sista terminen i 9an, vilket var segt, jag ansträngde mig inte så mycket och tyckte jag var klar och redo för gymnasium redan då. Jag fick tillbringa mina sista månader med min absolut bästa vän, Rosette. Hennes bortgångvar och är nåt av de värsta som hänt mig. Det sista jag minns av henne var att jag släpte ut henne i hagen. 

 
Simon fyllde 18 i samma veva och kom på att han ville ta körtkort så fram till sommaren tränade han massor. Jag spraytan'ade mig för första gången inför avslutning och firade av att ha gått ut grundskolan. Sommaren 2015 gick ut på 3 veckors ssommarjobb sedan att träna på gym när det var dåligt väder, sola och bada när det var soligt och varmt. Ställde upp som nagelmodell och fick gratis förlängning vilket höll mer än hela juli. Var på lite småkonserter på Gröna Lund, då Zara Larsson helt klart var bäst! Efter midsommar började jag rida Zafira, men väntade väligt länge med att berätta det för er. I slutuet av juli fick Simon köra själv för första gången.Den månaden firade vi även ett år, helt underbart! ♥
 
 
 I Augusti satt mitt liv fart igen. Började min utbildning till att bli någonting inom film och tv produktion. Och precis nu när jag skrivir det här så har jag och Simon firat ett och ett halvt år precis. Shit vad tiden går. Jag har en termin kvar i ettan och Simon har en termin kvar i skolan. Herregud! Nu får vi se vad 2016 har att erbjuda.