Black Heart

Hela 2015 för mig...

...har varit som en bergochdalbana. Jag började året med Simon och Hanna, mina två själsfränder. Jag gick sista terminen i 9an, vilket var segt, jag ansträngde mig inte så mycket och tyckte jag var klar och redo för gymnasium redan då. Jag fick tillbringa mina sista månader med min absolut bästa vän, Rosette. Hennes bortgångvar och är nåt av de värsta som hänt mig. Det sista jag minns av henne var att jag släpte ut henne i hagen. 

 
Simon fyllde 18 i samma veva och kom på att han ville ta körtkort så fram till sommaren tränade han massor. Jag spraytan'ade mig för första gången inför avslutning och firade av att ha gått ut grundskolan. Sommaren 2015 gick ut på 3 veckors ssommarjobb sedan att träna på gym när det var dåligt väder, sola och bada när det var soligt och varmt. Ställde upp som nagelmodell och fick gratis förlängning vilket höll mer än hela juli. Var på lite småkonserter på Gröna Lund, då Zara Larsson helt klart var bäst! Efter midsommar började jag rida Zafira, men väntade väligt länge med att berätta det för er. I slutuet av juli fick Simon köra själv för första gången.Den månaden firade vi även ett år, helt underbart! ♥
 
 
 I Augusti satt mitt liv fart igen. Började min utbildning till att bli någonting inom film och tv produktion. Och precis nu när jag skrivir det här så har jag och Simon firat ett och ett halvt år precis. Shit vad tiden går. Jag har en termin kvar i ettan och Simon har en termin kvar i skolan. Herregud! Nu får vi se vad 2016 har att erbjuda. 


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback