Black Heart

Ungersk & koreansk

Hallå hallå! Jag tänkte bara kika in och säga att jag igår, 5 dagar efter att jag kommit hem från London ställde upp i en rankad, beridet bågskytte-tävling. Både ungersk och koreansk gren med Zafira. Är så stolt över henne! I lite över en månad har jag tränat uppsuttet (ca 1 gång i veckan, om ens det) och igår presterade hon så bra, både med mig och Therese på ryggen. Jag fick ihop 13 skjutpoäng i ungerska och 22 i koreanska ( väntar på att få veta sammanlagt med speedpoints, då de ska räknas igen), och är så nöjd med mig själv! Första tävlingen, första gången jag skjöt på torn, (3 tavlor som sitter två meter ovanför marken och bredvid varann, framåt-, sido- och bakåt-skott) och en av de första gångerna jag skjöt i galopp. Och positiv energi hela dagen, och jag hade jättekul! 

Jag väntar på bilder så att jag kan visa er. Nu ska jag skicka iväg en anmälan till Rättvik i September. För jaktbana i skogen 👍🏼 Ha det gött så länge 😊

 

Zafiras första gång.

 
Måndagen den 4 juni satt jag mig och skjöt från Zafiras för första gången. Jag har gjort det från Chapplin en gång. Men det var Zafiras första. Efter att jag gått lite och skjutit med henne på marken (vilket jag har gjort några gånger i månaden sen jag började skjuta pil) så hoppade jag upp, såg till att bomullen satt som den skulle i hennes öron och att fickan var fylld med godis. Började med skritt, skjöt min första pil och blev alldeles överlycklig när den enda reaktionen jag fick var att hon vinklade örat lite. Sååå stolt! Godis fick hon och gjorde samma sak igen.
 
 
Är så glad, för hon gick över förväntans j*vla bra! Jag som trodde vi hade mycket att jobba på. Men nu är det mest mig de ligger hos. Jag som måste skjuta bra. För hon kommer snart ha fattat henens uppgift. Emil kommer nästa vecka och coachar oss. Det blir första gången från häst. Weii! Ska se om jag vågar anmäla mig till någon tävling. Bara för träning ;) Det ska hållas en på gården, avstår nog inte från den. 

Minigolf med Falun & Gävle

Varje år hålls en tävling i tennis som heter "Norrtäljespelen". Vilket betyder att det kommer spelade från lite här och var. Idag mellan matcherna så spelade vi i år igen, minigolf. Det var jag, Simon och Samuel plus Simons kompisar: Tim från Gävle och Mackan från Falun. Detta år var inte Hanna med, vilket resulterade i att jag fick komma sist 😂 . Simon vann, grattis, grattis. Det är väldigt kul, Granparken har fina banor, men jag spelar med fel personer - dem vill ha svåraste svårighetsgraden på varje bana. Vilket betyder att jag får många 7:or. Man tappar humöret emellanåt och vill sluta, men rätt som det är kommer det en hole-in-one. 😉  Och man tycker inte att man är så dålig längre.