Black Heart

Hon börjar verkligen gå bra!En svettig Zafira ser ni här ovanför, och det är i princip så hon ser ut efter varje pass nu för tiden. Hon fäller inte så mycket och det börjar ju bli varmt nu. Jag fick försöka ta ryktstenen och hjälpa till, men det gick inte så bra. Hon tror väl inte på att det ska hålla sig varmt ute, haha. Tur att hon är söt ändå! 

På tal om söt - hon har varit så underbar på senaste. Idag fick jag till ett riktigt kliv i traven, så ska det vara! Nu gäller det bara att uppmuntra, så att steget sätter sig. Galoppen tränar vi fortfarande på att hon ska fatta på en gång, och sen hålla ett lugnt tempo. Det går bättre och bättre! Har hon energi men är blivit trött under ridturen så är hon underbar! Hon tycker bara att det är kul och ibland vill springa på lite snabbare. - Det får hon om hon fortfarande är lyhörd.

I skritten, framförallt, så har jag börjat träna på att hon verkligen ska flytta för skänkeln, så att jag kan korrigera henne när hon viker undan/blir rädd för någonting eller tränger. Det har gått bra, men sen kommer vi till de situationer där hon verkligen vill undvika någonting i vägkanten, och då förstår man väl kanske att hon inte vill lyssna och flytta dit, haha. Så hon är duktig! Tror jag ska ta en lektion på henne på onsdag! För att få någonting nytt att "träna" på :)


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback