Black Heart

1till blogg, nya planer & glädje!

Jag ska testa ny bloggportal men..jag kan verkligen inte släppa denna blogg på blogg.se och designgen som jag har. Men för en mer träningsblogg, och för att komma ut lite mer i bloggvärlden har jag skapat en till på nouw.com. LÄNK HÄR: nouw/tiildew
 
 
Desgninen är fortfarnade mörk och lila. Det är fortfarande min stil på bloggar! Jag var verkligen igång med träningne på sportlovet ocg hade mycket att skriva. Men nu har det blivit mer dött, jag rider och går i skolan. Vilket hör mer till att skriva här. Jag måste dock ändra header om det ska vara rättvist. Rosette och Lexus är inte centrumet i mitt liv längre. De ligger mig fortfarande nära i hjärtat, men tyvärr inte fysiskt. Nu är Zafira mitt centrum inom ridsporten. Och jag ska göra upp ett schema och sätta upp mål för vart jag vill komma med henne. 
 

Bågskytte som tidigare nämnt, är en ny sport jag blivit fast vid. Jag fick idag hem min egna båge, mina egna pilar och även en tavla att träna på. Nu är det bara att öva och öva! 
 
Att skriva detta inlägg fick mig att tänka framåt, riktigt positivt, har så mycket jag vill och känner att jag kommer klara av att göra! Ett mål inom kort är att Zafira ska bli trygg med ljudet av pilarna när de träffar tavlan. Emil Eriksson red henne igår. Och det gick absolut inte förfärligt! Han tyckte att hon var lättlärd och att jag bara ska göra henne okej med ljudet av pilarna. Med lite bakgrund i ryggsäcken så är hon inte bekväm med det, men bara man tar det lugnt, gör det till något positivt och verkligen visar henne att hon inte har någon anledning till att reagera.
 
 
Hon vilade nästan hela denna vecka, jag tömkörde henne en kortis i skogen i måndags, och igår red jag hem till Linda. Men annars har det varit en lugn vecka för henne. Men kommande två veckor har jag lediga dagar och korta dagar. Så nu ska vi köra! Vägarna är perfekt mjuka och blöta då isen är borta. Och förhoppningsvis kommer solen att titta fram lite. Perfekt! Igår gjorde hon skänkelvikning över vägen! Hon gjorde det! Det var första gången jag testade och hon gjorde en rikig skänkelvikning! Blev så imponerad. Hon vet verkligen vad skänklarna betyder! Såå stolt! 
 
 


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback