Black Heart

Sugna på bete


De börjar bli sugna på det riktiga sommarbetet nu, hihi. Invänjningshagen börjar ta slut. Snart så!! Zafira ska dock hem när det är dags för sommarens riktiga bete. Lite sorgligt men det är o andra sidan sommar så vad gör det att jag måste ta moppen till stallet igen? ;)

Zafira bokstavligen glänser
Och där var de dagarna förbi

Den 27:e februari började jag min 10-dagars gratis träning på Actic, som jag tidigare har nämnt. Och sen dess har dagarna verkligen swishat förbi och det har i nästan blivit gym varje dag sen dess. Jag tog vilodag på tisdagen, och sen kom Lovisa och var med mig på onsdagen så jag rörde mig inte hemifrån på hela dagen. 

Jag har, tillsammans med Simon kört ben på gymmet två gånger, söndag och torsdag. Passen liknande varandra. Inte samma ordning eller reps och antal set. Men övningarna var dess samma. Squats med skivstång, benpress, benspark och lårcurl för baksida lår. Jag avslutade det ena passet med upphopp i intervaller och det andra med funktionella övningar som kissande hunden och så vidare. 😂 
 
 
Tycker att båda passen gick bra, men första gick mindre bra och tog därför i ännu mer på pass nr 2.  Det är verkligen jobbigt att komma in i samma banor som innan, när man tagit ett uppehåll i styrketräning - just på gym.

Jag tar de andra gym passen i ett senare inlägg. Istället för att det här ska bli ett långt och enformigt. Avslutar därför med att säga att min lilla "hemlighet", jag nämnt tidigare, som gjort mig motiverad till träningen på senaste. Och det är ​att jag idag varit på en fotografering. Och inte vilken fotografering som helst, mer får ni veta senare.