Black Heart

Min kamera utrustning

Nikon D5300. Mitt kamera hus, det var det första jag köpte. Helt separat - utan kit från CDON.com. Är supernöjd med den!
 
 
AF-S Nikon 50mm f/1,4 G. Detta objektiv köpte jag begagnat, i väldigt fint skick. Ett objektiv jag använder vid porträtt, och "platta" föremål som man kan använda bländare 1,4 på, I love it! Köpte detta precis innan Simons student för att föreviga hans dag med spektakulära bilder.
 
 
Nikon AF-S DX 55-200mm f/4-4,5 G ED VR. Mitt tele-zoomobjektiv, köpt begagnat, ger skarpa, fina bilder!
 
 
AF-S Nikon 18-55m f/3,5-4 DX VR II. Mitt nyaste och enda objektiv som är köpt nytt. Jag valde när jag köpte kameran att jag inte ville ha med något standardobjektiv. Jag ville välja helt själv vilka objektiv jag ville ha. Men när jag hade åkt till London insåg jag att jag inte bara kan ha objektiv som startar på 50mm. Därför införskaffade jag detta. Och jag älskar det!
 
 
 
                                     
 

Beridet bågskytte - update

 
Hittade denna bild som är tagen 17 juli, innan tredje gången jag skjöt från hennes rygg. Tyckte man såg bandet vi har byggt upp mellan varann. Runt ca 5-6:e gången jag skjöt från hennes rygg ställde jag upp i en rankad tävling på hemmaplan och fick 13 skjutpoäng och 23,3 speedpoäng i Ungerska. Och 22 skjutpoäng och 1 speedpoäng i Korenska. 58,33 poäng totalt i båda grenarna. Tävlingen som var i helgen gick det både sämre och bättre i. Men det berättar jag om i ett nytt inlägg med fräscha bilder från den tävlingen. Jag var stolt över mig själv, och verkligen stolt över Zafria i vår första tävling tillsammans. Och den 10-11 september åkte vi till Rättvik för att tävla i Höstjakten 2016, vilket var en tävling i skogen, på en såkallad jaktbana. Där gick det inte som förväntat, jag tycker Zafira gjorde det bästa hon kunde av situationen, även om kompisarna skrek på henne hela tiden, och Linda och jag bestämde oss för att låta en annan rida henne också (vilket blev kaos och Zafira officiellt fick ett smeknamn som "svarta faran") Och jag fick starta henne i skitt efter det. Men tävligen nu i oktober motbevisade allas uppfattning av henne. Hon var fantastikt duktig! 
 
fotograf: Ylwa Woxmark
 
Och jag tyckte det gick bra för oss ändå! Vår första resa tillsammans, och vi både lärde nog oss mycket efter det!