0 Läs mer >>
Grafisk kommunikation hade vi för första gången idag, fast med en lärarvikarie. Så det var eget och enskilt jobb i programmet Adobe illustrator CS6. Med turtorials och enkelt jobb helt enkelt. Nästa vecka är ordinarie läraren tillbaks, och då kommer vi även ha Fotografisk bild. Tagga!

Bara lite basics för att komma igång, haha lite fula former ser ni nedan ;) det var dagens uppgift. + en fri där man skulle rita/göra ett djur eller dylikt. Men det får ni inte se, haha, blev inte ens klar.

 
 

First lesson of th...

1 Läs mer >>

Well hello! Det här är meningen att bli mitt första inlägg på min nya "blogg", eller ja underblogg. Jag går linjen Estet Media på Täby Enskilda Gymnasium. Och här kommer jag att skriva om lektioner, lägga upp arbeten och lite sådär. Jag har även valt att ha en annorlunda design, där inläggen inte kommer i ett flöde utan som små "lappar" där ni får klicka in själva. Lite roligt tycker jag.

Vi började skolan den 17/8 och första veckan var bara en introvecka för alla ettor.

I måndags var alltså första dagen som vi gick efter schemat. Digitalt skapande 1, vilket detta inlägg kommer att handla om. Vi gjorde en mjukstart. Två och två skulle vi göra en Triptyk med temat "innan, medans, efter" och detta var vad vi kom fram till: Snabbt enkelt och med iPhone kamera.

Innan gymnasiet, medans och efter ;)

 

The first day